Hirdetés

Az Adam-projektből találta meg főszereplőjét a Percy Jackson sorozat

|

Ryan Reynolds fiatal verziójának alakítása után Walker Scobell a görög mitológia hősei között lelhet új otthonra.

Hirdetés

A Disney új Percy Jackson tartalmat fejleszt, amit sorozatként fognak levetíteni a Disney+ streamingplatformon. Ez idáig nem újdonság. Az viszont annál inkább, hogy végre bejelentették, ki is fogja alakítani a címszereplő főhőst: nem más, mint Walker Scobell. Scobellt nem is olyan régen még a Netflixen láthattuk Az Adam-projekt című filmben, melyben Ryan Reynolds karakterének fiatal verzióját keltette életre. Az a film már az első hétvégéjén több mint 92 millió órányi megtekintéssel bírt.

Hirdetés

Az új Percy Jackson sorozat egy reboot lesz, tehát nem fog kapcsolódni a korábbi filmekhez. A történet a 12 éves Percyről fog szólni, aki egy modern kori félisten, és épp csak ismerkedni kezd természetfeletti erejével. Tetézve a bajokat, Zeusz is betoppan a fiú életébe, megvádolva Percyt a villámjának ellopásával. Percy végül kénytelen lesz átszelni Amerikát, hogy megtalálja az elkobzott villámot, és helyreállítsa a rendet az Olümposzon.

A Percy Jackson regények írója, Rick Riordan is kiveszi a részét a sorozat fejlesztéséből, többek között ő írta a pilotot Jon Steinberggel, míg James Bobin a rendezői szerepkört tölti be a projekt életében. Riordan az utóbbi nyilatkozataiban kihangsúlyozta, hogy nemcsak egy remek főszereplőt keresnek, hanem egy olyan hármast a három főszerepre, Percyére, Annabethére, illetve Groverére, akik nemcsak külön-külön, hanem együtt is jól mutatnak a képernyőn. Scobell castingja egyben azt is előrevetíti, hogy hamarosan lehull a lepel a másik két főszereplőről is.

Szerintetek jó választás volt Scobell a szerepre?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.