Hirdetés

Az Apple szerezte meg a Kingsman-filmek rendezőjének új kémfilmjét

|

Elképesztő összegért talált gazdára a nem mindennapi sztárparádéval rendelkező mozi.

Hirdetés

Még július elején tudtuk meg, hogy a közeljövőben egy vadiúj kémalkotással érkezik a Kingsman-filmek, a Ha/Ver és az X-Men: Az elsők rendezője, Matthew Vaughn, melyben nem kisebb nevek szerepelnek majd, mint Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Bryce Dallas Howard, John Cena, Catherine O'Hara, Dua Lipa és Samuel L. Jackson. Az alkotás ugyan még csak az előkészületi fázisban van, de a tervek szerint már ebben a hónapban megkezdődik a forgatása Európában, és most már azt is tudjuk, hogy melyik stúdió égisze alatt.

Hirdetés

Az Ellie Conway azonos című, valamikor 2022 első felében megjelenő regénye alapján készülő moziért ugyanis hatalmas verseny alakult ki a streamingszolgáltatók és a stúdiók között, melyet végül az Apple nyert meg, akik nem kevesebb, mint 200 millió dollárt fizettek a franchise-nak tervezett projekt első darabjáért. Vaughn így nyilatkozott a megállapodással kapcsolatban a Deadline-nak:

Rettentően izgatott vagyok, hogy az Apple-lel összefogva elhozhatjuk a legellenállhatatlanabb kémes thrillert, amit valaha olvastam, az egyetlen streamingszolgáltatóra, mely képes egy ilyen léptékű és minőségű franchise-t létrehozni és bemutatni a globális közönség számára.

A cég egyébként nem most fizetett először hatalmas összeget egy alkotásért, hiszen náluk landolt Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio közös új filmje, Ridley Scott Napóleon-filmje, vagy éppen Will Smith és Antoine Fuqua rabszolgás thrillerje, az Emancipation.

A történetről annyit érdemes tudni, hogy főszereplője a világ legjobb kémje, Argylle, aki egy kontinenseken átívelő kalandba keveredik. A készítők pedig tényleg nagyon bíznak a sikerben, hiszen a film egy trilógia első darabja lesz, melyben Vaughn a rendezésen kívül a produceri feladatokat is ellátja, míg a forgatókönyvet Jason Fuchs (Wonder Woman) írja. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.