Hirdetés

Az Avatar filmek rosszfiúja mesélt a folytatásról

|

Az elkövetkező összes Avatar film gonosza, Stephen Lang szerint olyan lesz a második film, mint...

Hirdetés

James Cameron Avatar folytatásai az ő és a rajongók érdekében is fontos, hogy elegendő jegybevételt produkáljanak, hiszen ha nem teljesít jól a két folytatás, elkaszálják a negyedik és ötödik részt, és soha nem fogjuk megtudni, hogyan is képzelte el Cameron a történet lezárását.

Hirdetés

Már írtunk róla, hogy Stephen Lang, az első rész rosszfiúja visszatér az összes folytatásban (annak ellenére valahogy, hogy a 2009-es filmben mintha láttuk volna meghalni), és nem mindegyik filmben hoznak be egy-egy új gonoszt. A Movieweb interjújában így válaszolt a kérdésre az Avatar második részének technikai oldalát illetően:

Túlságosan bonyolult, túlságosan aprólékos számomra ez a dolog, hogy most hirtelen szavakba öntsem. Úgy értem, nem titok, hogy rengeteg vízalatti mozgásrögzítést csinálunk, ami nem csak úttörő, de még soha senki nem csinált ilyet előttünk.

Majd mikor a második részről próbáltak belőle információkat kicsikarni, röviden annyit mondott:

Nagyon sok szempontból emlékeztetni fog az első Avatarra, de olyan inkább, mint annak a szteroidokkal felpumpált változata.

Az Avatar 2 2020. decemberében érkezik a mozikba. Ti kíváncsiak vagytok, milyen lesz a sokat emlegetett vízalatti látványvilág?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.