Hirdetés

Az elkaszált Ároklakók Aquaman spin-off valójában egy Black Manta-film lett volna

|

James Wan nyilatkozata után csak egyetlen kérdésünk maradt: Hogy mi?

Hirdetés

Mai napig nem tudjuk hova tenni a Warner/DC azon korábbi tervezetét, hogy horror(!)filmet szeretnének készíteni Atlantisz elkorcsosult népéről, az Aquamanben feltűnt Ároklakókról. Persze azóta már tudjuk, hogy ebből semmi nem lesz, mert még a fejlesztési fázisban törölte a projektet a stúdió. Ráadásul mint az nemrég kiderülhetett, a színfalak mögött lehet szó sem volt egy ilyen filmről, és csak egy fedősztori volt egy sokkal nagyobb projektnek.

Hirdetés

A múlt héten ugyanis az Aquaman rendezője, James Wan (CreepyPuppet felhasználónéven) a saját Instagram-profilján tett közzé egy fotót Black Manta új sisakjáról, amelyet a karakter az Aquaman folytatásában, az Aquaman and the Lost Kingdom során fog viselni. Amikor pedig egy rajongó hozzászólásban azt a kérdést tette fel, hogy elkészítene-e egy Black Manta sorozatot az HBO Max-ra (hasonlóan, ahogyan az történt John Cena Békeharcosával), a rendező - aki nem igazán szokott reagálni a kommentekre - most azt válaszolta:

Elárulok egy titkot, a törölt Ároklakók spin-off valójában egy titkos Black Manta-film lett volna.

A poszt óta az Aquaman karakterek jogait birtokló Warner Bros. nem kommentálta Wan kijelentését, de ha ez valóban igaz, akkor több kérdést is felvethet a rajongókban: a kezdetektől fogva egy Black Manta-filmnek készült a projekt, és az Ároklakók-fedősztori valóban csak egy furcsa módja volt ennek a leplezésére? Vagy a film valódi volt, és a fejlesztés korai szakaszában döntöttek úgy a készítők, hogy inkább Black Manta történetének elmesélésére kéne fókuszálni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.