Hirdetés

Az első rész előzményeit is feltárja a Halálos Iramban 9

|

Dom múltja kiemelt figyelmet kap a következő futamban.

Hirdetés

Idén nyáron a Halálos iramban-széria kilencedik állomásához érkezünk, ami még mindig nézők millióinak az adott filmév egyik legfontosabb napja. Akik már a kezdetek óta követik Torettóék kalandját, azok emlékezhetnek még azokra az időkre is, amikor a Halálos iramban valóban az autókról és az utcai versenyekről szólt. Nos, a készítők most azt ígérik, a következő film ebbe a korszakba is visszarepít majd minket - sőt, még visszább is az időben.

Hirdetés

Ugyan már 2001 óta a franchise arca, Vin Diesel karaktere, Dominic Toretto előéletéről meglehetősen keveset tudunk, már ami az első rész cselekményének előzményeit illeti. Úgy fest, ez hamarosan megváltozik, hiszen a Halálos iramban 9-ben felbukkan Dom eddig még soha nem említett öccse, Jakob, ami egyúttal remek apropót biztosít annak, hogy belelessünk a Toretto-család múltjába. Erről maga Vin Diesel beszélt nemrég az EW-nek adott interjújában.

Az egész világ izgatottan várja ezt a filmet, ám azoknak, akik már a kezdetektől fogva követik a franchise-t, még különlegesebb lesz az élmény. Ha még emlékeznek az első részre, akkor most még visszább fognak menni az időben, az eredeti film cselekménye elé, ami által minden érthetőbbé válik majd. Menő lesz, kicsit olyan, mint egy eredetsztori. Olyan családtagokkal futhatsz össze, akikre soha nem számítottál volna - nagyot fog szólni. Régóta tudni akartuk már, hogy honnan jött Dom, vagy hogyan lett azzá, aki, mindez pedig nagyon történetgazdag és szórakoztató módon lesz elmesélve a következő filmben.

A semmiből megjelenő fiatalabbik Torettót John Cena alakítja majd, aki a készítők szerint minden eddiginél nagyobb fenyegetést jelent Domra és csapatára. A dolgokon bonyolít a kiber-terrorista, Cipher megjelenése is, akit a mindig nagyszerű Charlize Theron formál meg.

A film korábbi nyilatkozatok alapján minden eddiginél több figyelmet fordít majd a karakterek személyes drámájára, ám hogy ebből mennyi minden valósul meg, az június 25-én fog kiderülni, amikor is a film megérkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.