Hirdetés

Catherine Zeta-Jones csatlakozott A nemzet aranya sorozathoz

|

A veterán színésznő egy nagymenő milliárdost fog alakítani.

Hirdetés

A Disney+ úgy érezte, hogy nem árt egy húzónevet is megszerezni a fejlesztés alatt álló A nemzet aranya sorozathoz, és ezt meg is tették. Bár az utóbbi pár évben Catherine Zeta-Jones eltűnt a nagyjátékfilmekből, a sorozatok világában 2017 óta rendszeresen jelen van, és ez a sorozat nem fog megszakadni, miután a Disney+ kincskeresős sorozatához szegődött.

Hirdetés

Zeta-Jones pályafutásának csúcsa egyértelműen az ezredforduló, és az azt követő évek voltak, amikor is olyan filmekben fordult meg, mint az Ocean's Twelve, a Zorro álarca, vagy a Chicago - utóbbiért meg is kapta a legjobb női mellékszereplőért járó Oscar-díjat. A színésznőt hamarosan egyébként az új Addams-family szériában, a Wednesdayben is viszontláthatjuk.

A nemzet aranya sorozatban egy Billie nevű milliárdos szerepébe fog bújni a színésznő, aki saját maga vájta ki az utat a sikerhez. Ebből fakadóan nincs számára elérhetetlen dolog, akár legális, akár illegális módon való megszerzésről legyen szó. Bár megerősítésre nem került sor, ennyi infó alapján arra saccolunk, hogy az új csapat ellenlábasaként fog szolgálni ez a karakter. Idáig fiatal színészek csatlakoztak a projekthez, köztük a főszereplő Lisette Alexis, akinek karaktere, Jess fog a történet középpontjában állni.

Arról sajnos továbbra sincs semmi új hír, hogy a Jerry Bruckheimer által pedzegetett harmadik A nemzet aranya film hányadán áll a fejlesztéssel. Mindenesetre a filmeken alapuló széria forgatása még az idén megkezdődhet, a Disney+ pedig minden bizonnyal premierdátummal is szolgáltat valamikor a közeljövőben.

Ti mit szóltok Zeta-Jones castingjához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.