Hirdetés

Petíció indult Joss Whedon változatáért Az Igazság Ligájából

|

Miközben egyre többen támogatják, hogy a Warner Bros. kiadja Az Igazság Ligája rendezői, azaz Zack Snyder által megálmodott eredeti változatát, olyan is akadt, aki heccből készített egy másik petíciót Joss Whedon verziójáért.

Hirdetés

A napokban írtunk róla, hogy már Kevin Smith (Shop-Stop, Dogma, Képtelen képregény) is támogatja azt, hogy a Warner Bros. elérhetővé tegye Az Igazság Ligája rendezői változatát, tehát nem azt, amit Joss Whedon átdolgozott és végül mozikba került, hanem amit Zack Snyder eredetileg szeretett volna megmutatni a nagyvilágnak. Ezért indult egy petíció is (meg részben Junkie XL zenéjéért is Danny Elfmené helyett), amit már 155 ezren írtak alá. De ezzel még nincs vége.

Hirdetés

Egy beszédes nevű felhasználó, bizonyos "Thomas Martha" Atlantiszról ugyanis elhatározta, hogy trollkodik kicsit és indított egy ellenpetíciót, amelyben azt kéri a Warnertől, hogy láthassuk Joss Whedon teljes változatát, vagyis hogy az ő elképzelése hogyan fest Az Igazság Ligájáról akkor, ha nem csak az utómunkálatokhoz hívják. Persze ha a készítő nevéből nem lenne egyértelmű, hogy a felhívás viccként értendő, akkor érdemes megnézni a leírásban azt is, hogy ez annak szól, akinek van némi humorérzéke. A hír írásakor eddig 365 szignót tudhatott magáénak, szóval nem igazán ért célt. 

De a témánál maradva: ti megnéznétek egy Joss Whedon által írt és rendezett Az Igazság Ligája filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.