Hirdetés

Az Ígéretes fiatal nő rendezőjével áll össze Rosamund Pike

|

Oscar-díjas rendezőnő és Oscar-jelölt színésznő áll össze az új projektre.

Hirdetés

Az Ígéretes fiatal nővel Emerald Fennell rendező nemcsak az egyszeri nézőket, hanem a kőszívű kritikusokat is megérintette, jutalmul pedig elnyerte a legjobb eredeti forgatókönyv díját az Oscar-gálán. Fennell már a második egész estés filmjére készül, amihez már meg is nyerte a főszereplőt Rosamund Pike személyében.

Hirdetés

Pike az elmúlt években olyan meghatározó szerepekben tűnt fel, mint Maria Grayson a Fontos vagy nekemben, Marie Curie a Radioaktívban vagy éppen Amy Dunne a Holtodiglanban. A színésznő már eddig sem riadt vissza a szokatlanabb vagy éppenséggel bicskanyitogató karakterektől, és az egyelőre Saltburn címre hallgató projektben egy arisztokrata angol családban villogtathatja meg lehengerlő képességeit. Az arisztokrata világ elvileg nem áll messze Fennelltől sem, elvégre a saját családja és az iskolatársai révén szorosan kötődik ehhez a miliőhöz. A film forgatása még idén el fog kezdődni.

Mit gondoltok a projektről és a Fennell-Pike párosításról?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.