Hirdetés

Az Invincible filmadaptációja nagyban különbözhet az animációs sorozattól

|

Legalábbis ez a készítők szándéka.

Hirdetés

Az év meglepetése az Amazon legfrissebb szuperhős sorozata, az Invincible, ami ugyan animációs formában érkezett, de minőségében és szellemiségében egyértelműen a The Boys által kitaposott útvonalat követi. Régóta köztudott, hogy Robert Kirkman (The Walking Dead, Outcast) azonos című képregényéből egy élőszereplős film is előkészületben van, viszont a sorozat sikere után sokakban felvetődött a kérdés, hogy valóban szükség van-e rá.

Ez az általános kétkedés minden bizonnyal a sorozat- és a filmváltozatban is szorosan közreműködő Robert Kirkmanékhez is elért, az alkotó ugyanis a hétvégén megrendezett Comic-Con@Home keretében, az Invincible panelbeszélgetésén mesélt róla, hogy milyen megközelítéssel zajlik az élőszereplős projekt fejlesztése.

Hirdetés

"Nem árulhatok el sokat, hiszen a fejlesztés még nincs olyan előrehaladott állapotban, de komoly erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy a filmélmény egyedülálló legyen és különbözzön a rajzfilmtől, ugyanakkor véglegetekig hű maradjon ahhoz, ami az Invincible. A magam részéről nem is lehetnék izgatottabb, de egyelőre nem mondhatok nektek ennél többet."

A fentiekből egyelőre nehéz megmondani, hogy pontosan "mire gondolhatott a szerző", de a szavaiból azért sejteni lehet, hogy tényleg megtalálták a módját, mivel lehetne élesen különválasztani a filmadaptációt az Amazon sorozatától. Természetesen az egyik lehetséges járható út, ha a film nem adaptálná olyan explicit módon a képregényt, mint a széria, ami kifejezetten hűen követte az eredeti sztorit, kisebb-nagyobb, leginkább pozitív változtatásokat eszközölve. Természetesen hozzá kell tenni azt is, hogy a rajongók többségét első körben az alapanyag csavarossága ragadta meg, tehát szokatlan döntés lenne túlzottan elrugaszkodni ettől.

Szerintetek hogyan állná meg a helyét egy Invincible filmadaptáció?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.