Hirdetés

Az Old Spice reklámarca is csatlakozott az Az 2-höz

|

Isaiah Mustafa bővíti azon színészek sorát, akik az Az első részében megismert gyerekek felnőtt karaktereit keltik életre a vásznon, hogy újra szembe szálljanak a gonosz bohóccal.

Hirdetés

Természetesen ezúttal is Bill Skarsgard fogja eljátszani Pennywise karakterét - aki nemrég el is mondta, hogy mire számít a második rész kapcsán -, míg a gyerekszínészek mellett azok idősebb változatai is felbukkannak, ez pedig nem akármilyen szereplőgárdát eredményezett. 

Hirdetés

Már jó pár híres színész elvállalta a munkát az Az következő felvonásában, köztük Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, James Ransone, Andy Bean és Jay Ryan is. Ehhez a nagy nevekből álló csapathoz csatlakozott Isaiah Mustafa, aki számunkra az idehaza dübörgő Old Spice hirdetésekből lehet ismert, ahol Terry Crews társaságában ökörködnek (Crews mellesleg most egy John Henry népmesefeldolgozáson dolgozik), de Mustafát a Shadowhunters sorozat nézőinek sem kell bemutatni. 

A színész Mike Hanlon felnőtt változatát kelti majd életre, az utolsó karaktert, aki a filmben csatlakozik főhőseink csapatához.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.