Hirdetés

Az Öngyilkos Osztag bakiparádéja legalább ugyanolyan szórakoztató, mint a film

|

Jó hangulatban telt a forgatása.

Hirdetés

Bár azt továbbra sem tudjuk, hogy milyen sorsot szán a Warner Bros. a mozik pénztárainál gyengén szereplő Öngyilkos Osztag franchise-nak, az biztos, hogy a rendező James Gunn szívesen benne lenne egy esetleges folytatás elkészítésében is. Ami nem csoda, hiszen nemcsak a kritikusok többsége volt oda a véresen elborult kalandért, hanem a színészek is, amit a nemrég közzétett bakiparádé is megerősít.

Hirdetés

A több mint négy perces videó ugyanis bepillantást enged a forgatás kulisszái mögé, ami legalább annyira szórakoztatóra sikeredett, mint a film. Ráadásul a videó tanulsága szerint mindenki önfeledten élvezte a közös munkát, amely sokszor érződhetett inkább egy ökörködős bulinak, mintsem egy munkahelynek. A film már elérhető egyes helyeken digitális verzióban, míg 4K, Blu-Ray, és DVD formátumban október 28-án érkezik a tengerentúlon - és előbb-utóbb hozzánk is. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.