Hirdetés

James Gunn hajlana Az Öngyilkos Osztag 3 rendezésére is

|

Gunn azt is kifejtette, hogy a hamarosan debütáló Békeharcos spinoff sorozat tekinthető Az Öngyilkos Osztag közvetlen folytatásának.

Hirdetés

Nem lehet tudni, hogy a Warner Bros. jóváhagyásával vagy nélküle - valószínűleg előbbi -, de James Gunn alaposan felforgatja a DC filmes univerzumának kronológiáját. Gunn a folytatások megszokott elkülönítési formáját, azaz a számozást maga mögött hagyva inkább azzal különítette el saját Öngyilkos Osztag filmjét, hogy berakta azt a bizonyos "the", azaz "az" szót a meglévő cím elé. A rendező legújabb nyilatkozata alapján úgy tűnik, hogy ezzel egy teljesen különálló filmsorozatot alapozott meg, ugyanis Gunn úgy tekint a közelgő Békeharcos spinoff sorozatra, mintha az Az Öngyilkos Osztag 2 lenne.

Hogy még több olajat öntsön a tűzre, Gunn még azt is hozzátette, hogy szívesen elvállalná Az Öngyilkos Osztag 3 rendezését. Nos, a Békeharcos spinoff szériát akár második résznek tekintjük, akár nem, egy potenciális új Öngyilkos Osztag film mindenképp a harmadik felvonás lenne a DC filmes univerzumának történetében, úgyhogy Gunn ezzel a nyilatkozatával a biztosra ment. A labda pedig már a Warner Brosnál pattog, akiknek részéről elképzelhetetlennek tűnik, hogy visszautasítsák ezt a keringőt, hiszen Az Öngyilkos Osztag mind a nézők, mind a kritikusok körében többnyire pozitív fogadtatásban részesült.

Hirdetés

Gunn több korábbi interjújában kiemelte, hogy mennyire élvezte azt a kreatív szabadságot, amit a Warner Bros megadott neki Az Öngyilkos Osztag rendezése során, úgyhogy nem volt meglepetés, hogy gyorsan rábólintott a Békeharcos spinoff sorozatra, ami majd az HBO Maxon fog debütálni 2022 januárjában. A John Cena által alakított anti-hős története nemcsak egyfajta folytatás lesz, hanem a karakter múltjába is betekintést nyújt majd, így a nézők még koherensebb képet kaphatnak Az Öngyilkos Osztag egyik legmegosztóbb figurájáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.