Hirdetés

Az Öngyilkos Osztag sztárja lesz Knuckles a Sonic, a sündisznó folytatásában

|

Legalábbis a hangját ő kölcsönzi majd az angol változatban.

Hirdetés

Szerencséje volt a Sonic, a sündisznó élőszereplős adaptációjának, hiszen a filmet még éppen sikerült bemutatni a mozikban a nagy bezárások és filmeltolások előtt 2020 februárjában, ennek köszönhetően pedig az év egyik legnagyobb alkotása lett a maga 319 millió dolláros bevételével. Nem csoda hát, hogy Paramount annak rendje és módja szerint azonnal berendelte a folytatását, amelyhez most egy igazi sztár csatlakozott.

Hirdetés

A minap ugyanis kiderült, hogy Az Öngyilkos Osztag, valamint a Luther sztárja, Idris Elba is tagja a film csapatának, aki Sonic egyik riválisának, Knucklesnek, a hangyászsünnek kölcsönzi majd a hangját. A színész ezt saját Instagram-profilján jelentette be, ahol egy elég beszédes képet posztolt, amin nem csak a vörös szőr és a tüskés ököl látható, hanem a nyilvánvaló jelentésű hashtagek (#SonicMovie2 és #Knuckles) is.

A film forgatása egyébként már véget ért, amely márciustól júniusig tartott, és jelenleg az utómunkálatai zajlanak, természetesen az első rész alkotógárdájával. Vagyis Jeff Fowler rendezésében, Pat Casey és Josh Miller párosának forgatókönyve alapján. A premier 2022 áprilisában esedékes. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.