Hirdetés

Az Öngyilkos Osztag újabb karaktere kaphat spin-off sorozatot

|

James Gunn maga kotyogta el, hogy egy új DC-szérián dolgoznak.

Hirdetés

Bár James Gunn a napokban azzal taglózta le a Marvel-fanok izgatottságát, hogy megerősítette, hogy minden kétséget kizáróan a Galaxis őrzői 3 lesz a jelenleg ismert csapat utolsó közös kalandja, úgy tűnik, hogy a DC rajongói még egy jó darabig biztosan élvezhetik majd a direktor elborult ötleteit. Gunn a Hero Nationnek árulta el nemrég, hogy bár specifikus részleteket nem mondhat, de egy a The Suicide Squad univerzumában játszódó karakter számára készítenek egy új tévésorozatot.

Hirdetés

Mivel a Warnernél hivatalosan még nem bólintottak rá az ötletre, ezért egyelőre tényleg csak találgatni lehet, hogy potenciálisan ki kaphat saját szériát. Attól nem igazán kell félni, hogy a Warner fejesei elhajtanák Gunnt, hiszen a jelenleg is futó Békeharcos az HBO Max nagy slágere, melyet rengetegen néznek a streamingplatformon keresztül. Egyetlen fogódzót kaptunk Gunntól az új projektet illetően, hogy ez a sorozat más műfajú lesz, mint a Békeharcos, kevesebb humorral.

Ezek alapján van ötletek, mit is kotyvaszthat Gunn a filmlaborjában? Mi Patkányfogó 2-re (Daniela Melchior) tippelnénk, akinek jóval komorabb volt a háttértörténete, mint Békeharcosé. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.