Hirdetés

Beyoncé lehet az egyik szinkronhang az élőszereplős Az oroszlánkirályban

|

A tervben lévő Az oroszlánkirály élőszereplős változatban a híres énekes, Beyoncé lehet az, aki hangjával életre kelti az egyik oroszlánt.

Hirdetés

A dzsungel könyve után a Disney elképesztő sikert könyvelhet el A Szépség és a Szörnyeteg feldolgozásával is, toronymagas bevételt produkált a klasszikus mese élőszereplős változata. Ilyen számok mellett nem is csoda, hogy sorra kerül az összes nagysikerű Disney rajzfilm. 

Hirdetés

Az oroszlánkirály új változatát már bejelentették egy ideje, de most az is kiderült, hogy a népszerű és Grammy-díjas énekesnő, Beyoncé Knowles is esélyes az egyik szerepre (aki mellesleg többször is kipróbálta már magát Hollywoodban, például ő volt A zöld urai egyik szinkronhangja, de szerepelt A rózsaszín párducban, a Dreamgirls-ben és az Austin Powers - Aranyszerszámban is). Nala az eredeti mesében feltűnt lányoroszlán, aki főhősünk szerelmévé válik a film végére. A rendező, Jon Favreau (A vasember, Vasember 2, A dzsungel könyve) mindenképpen Beyoncé-t szeretné, de az énekesnő még nem fogadta el a felkérést.

Az ifjú Simbát az Atlanta című sorozat sztárja és a Han Solo spin-off fiatal Lando Calrissianja, Donald Glover szólaltatja meg, a felnőtt Simbát Matthew Broderick tolmácsolja, míg hősünk édesapjának, Mufasának James Earl Jones kölcsönzi majd egyedülálló orgánumát, ahogy tette azt az 1994-es mesében is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.