Hirdetés

Az új Sikoly film két hét alatt überelte a Sikoly 4 amerikai bevételeit

|

A slasher zsáner új metafilmje szépet domborít a tengerentúli kasszáknál.

Hirdetés

Ha voltak is fanyalgói az új Sikoly filmnek, úgy tűnik, hogy a Paramount mégis jó döntést hozott, amikor rábólintott az ötödik felvonásra, hiszen az két hét alatt felülmúlta a franchise negyedik részének amerikai bevételeit. Mindezt egy COVID által megtépázott mozis helyzetben, ráadásul úgy, hogy a Pókember: Nincs hazaút továbbra is veszettül pörög a mozikban. 

Hirdetés

A Sikoly negyedik epizódja Amerikában mindösszesen 38.2 millió dollárt termelt 2011-ben, úgyhogy még a film költségeit sem hozta vissza hazai pályán. Mindez a film megítélésének tükrében különösen vicces adat. Ezzel szemben az immár Wes Craven nélkül készített ötödik film 34 milliót kaszált az első hétvégén, amit a második hétvégén további 12 millió dollárral gyarapított, csattanós választ adva azon hangokra, miszerint a horror/slasher műfaj haldoklik.

Az új Sikoly nemcsak pénzügyi szempontból jeleskedik, hanem nézői és kritikusi visszhangok terén is. A híres - vagy hírhedt? - Rotten Tomatoes oldalon a franchise második része óta az első, amit frissnek ítélt meg a kritikusok többsége. Ezek mindenképp üdvözítő visszajelzések mind a Paramount, mind az új rendezőpáros, Matt Bettinelli-Olpin, valamint Tyler Gillett számára. Nem is beszélve az új és visszatérő színészekről.

Szerintetek ilyen eredmények után mikor érkezhet a hatodik fejezet Ghostface történetében?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.