Hirdetés

Az újabb Fűrész-film is a koronavírus áldozatául esett

|

A Lionsgate két másik thrillere is követte a példáját.

Hirdetés

Napról napra egyre több film és sorozat premierjét halasztják el a koronavírus miatt, és úgy fest a helyzet, hogy egy darabig még biztosan folytatódni fog ez a tendencia. Annak ellenére, hogy pár stúdió egyenesen streamingre küldi a már bemutatott vagy még dobozban lévő alkotásaikat, a Lionsgate a minap bejelentette, miszerint három filmjét, többek között az új Fűrészt is határozatlan ideig elhalasztja.

Hirdetés
 

A Chris Rock és Samuel L. Jackson nevével fémjelzett Spirál mellett a Janelle Monáe főszereplésével készült Antebellum: A kiválasztottat és a Sarah Paulson-féle Runt is törölték a filmes naptárból, vagyis májusban, áprilisban és a márciusban biztosan nem láthatjuk ezeket a bemutatókat. Egyelőre nem kapott egyik szóban forgó horrorfilm sem újabb premierdátumot ami azért elég szomorú, hiszen három izgalmas, érdekes alkotásról beszélhetünk. Talán a Lionsgate is kiküldi őket streamingre a közeljövőben.

Titeket melyik film érdekelt volna a három közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.