Hirdetés

Hátborzongató előzetesen a Keresés rendezőjének új thrillere

|

Meg is van az idei év horror-thriller alkotása?

Hirdetés

Aneesh Chaganty nevét 2018-ban ismerte meg a világ, amikor elkészítette a Keresés című filmet, amely cselekményének nagy része a közösségi média és a laptop ablakaiban történik. Ezt a merész, és nagyon rizikós koncepciót sikerült a csúcsra járatnia, és egy egészen egyedi alkotás képében elénk tárnia. Éppen ezért lehetetlen nem várni következő rendezését, amelyhez most megérkezett az első, meglehetősen nyomasztó előzetes. 

Hirdetés

A Run címet kapó film története egy anya és tolószékes tinilánya kapcsolatát mutatja be, hogy utóbbi miképp jön rá arra, hogy miféle szörnyű titkokat is rejt a kapcsolatuk. A főszereplő anyát Sarah Paulson (Amerikai Horror Sztori, Üveg) alakítja, a készítésben pedig az író-rendező Chaganty mellett a Keresés producere, Natalie Qasabian, illetve társíró-producere, Sev Ohanian is részt vett. A film május 8-án (stílusosan az anyák napi hétvégén) érkezik a mozikba a tengerentúlon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.