Hirdetés

Előzetest kapott a Fűrész rebootja, a Spiral

|

Hogy szükségünk van-e erre, az legyen a jövő zenéje.

Hirdetés

Még csak három év telt, mióta láthattuk a legutóbbi Fűrész-filmet, máris újabb anyaggal bombáznak bennünket. Ezúttal persze mondhatjuk, hogy annak a bizonyos leányzónak a fekvése más, hiszen nem egy hagyományos folytatásnak nézünk elébe, hanem egy reboot-nak, melynek főszereplője Chris Rock, mellékszerepben pedig nem mást, mint Samuel L. Jackson-t is láthatjuk (akinek a száját természetesen már ebben az első előzetesben elhagyja a száját egy "madafaka".) 

Hirdetés

A történet nagy része még homályban van, de annyit tudunk a teaser alapján, hogy egy sorozatgyilkos rendőrökre vadászik, a Chris Rock által alakított rendőrnek pedig az a szerencsés/szerencsétlen feladat jut jussául, hogy felgöngyölítse az ügyet (vélhetően a Jackson által megformált apjával együtt). 

Amint az érezhető, az alkotók itt valamelyest az első film szellemiségét kívánják megidézni: gyilkos csapdák, főszereplő láncra verve, valamint az is feltételezhető, hogy magának a gyilkosnak a személye is majd meglepetésül fog szolgálni. Ezekből a fenti képsorokból ítélve ugyan nem feltétlen lettünk meggyőzve, de korai még ítéletet mondani - bőven benne van egy szórakoztatóan brutális horror-thriller lehetősége. Rajongók megnyugtatására legyen mondva, a filmet Darren Lynn Bousman rendezi, aki tud egyet s mást a Fűrész-univerzumról (aki az összes filmről szóló írásunkat szeretné elolvasni, ide kattintva megteheti), hiszen ő volt a felelős a Fűrész 2-3-4 filmekért, a forgatókönyvet pedig Pete Goldfinger és Josh Stolberg (Fűrész: Újra játékban) mellett maga Chris Rock írta. A filmben feltűnik még Max Minghella (A Szolgálólány meséje), valamint Marisol Nichols (Riverdale; Teen Wolf) is feltűnik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.