Hirdetés

Ekkor jön a Kaliforniai álom rendezőjének új filmje, a Babylon

|

Sztárparádét ígér Damien Chazelle következő alkotása.

Hirdetés

Korunk egyik legtehetségesebb rendezője kétség kívül Damien Chazelle, aki rögtön első filmjével, a zseniális Whiplash-sel valósággal berobbant Hollywoodba, hogy aztán a Kaliforniai álommal sikert sikerre halmozzon, és mindössze 32 évesen ő legyen a legfiatalabb Oscar-díjas rendező a történelemben. Bár legutóbbi filmje, Az első ember is egy remek alkotás lett, az alkotás csak mérsékelt fogadtatást kapott, és a díjeső is elmaradt, azóta pedig nem is hallottunk semmit a rendező jövőbeni tervei felől. Egészen mostanáig.

Hirdetés

A napokban ugyanis kiderült, hogy Chazelle már gőzerővel dolgozik következő filmjének előkészületein, mely a Babylon címet kapta. A történetéről jelenleg annyit tudunk, hogy a hangosfilm térhódításának korszakába kalauzol majd el minket, melyben ugyanúgy keverednének a való élet eseményei a mindenféle kitalált karakterekkel és történésekkel, ahogy például Quentin Tarantino legutóbbi filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban

A Variety értesülései szerint pedig a rendező már ki is szemelte a megfelelő párost a főszerepre, méghozzá Emma Stone és Brad Pitt személyében, akikkel már tárgyalnak is a szerepekről. Ha pedig ez még nem lenne elég, a tervek szerint Chazelle egy igazi sztárgárdát szeretne megnyerni Stone és Pitt mellé a mellékszerepekbe is, hiszen a filmmel egyértelműen a díjszezont vennék célba. Ennek megfelelően a film 2021. december 25-én debütálna a tengerentúlon, először csak limitált mozikban, majd rá két héttel később, 2022. január 7-én a nagyközönség előtt is bemutatásra kerülne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.