Hirdetés

4K felbontással éled újjá Nolan Batman-trilógiája

|

A Dunkirk népszerűsítése közben Christopher Nolan megerősítette, hogy részt vesz A sötét lovag trilógia 4K-s újjáélesztésében, melynek köszönhetően tűéles képpel élhetjük át újra a Mester Batman filmjeinek páratlan élményét.

Hirdetés

A Batman: Kezdődik!, A sötét lovag és A sötét lovag: Felemelkedés egy olyan trilógia, amit bármikor szívesen veszünk elő és nézünk újra, viszont ha olyan változat jön ki belőle, amilyet korábban még sohasem láttunk, akkor teljes csak igazán az öröm. 

Hirdetés

A Dunkirk népszerűsítése közben Christopher Nolan a BadTaste.It-nek adott interjúban árulta el, hogy részt vesz a korábbi filmjeinek 4K-s felújításában - így A sötét lovag trilógia újjáélesztésében is -, amely miatt nagyon lelkes, hiszen elmondása szerint a 4K a HDR technológiával kiegészítve közelebb viszi a nézőt ahhoz a 6K-s felbontáshoz és ahhoz a vízióhoz, amiben forgatott és amit láttatni szeretne. Íme a nyilatkozata: 

Egyelőre nem tudunk semmilyen egyéb részletet, így a technikai információk mellett jelenleg azzal kapcsolatban is sötétben tapogatózunk, hogy Nolan milyen más filmjei léphetnek a látvány újabb szintjére (reménykedünk benne, hogy az Eredet és A tökéletes trükk is köztük lesz). Ugyanakkor ne várjuk a 4K-s kiadások már holnapra, a rendező szavai türelemre intik a rajongókat: 

"Ez egy hosszú, bonyolult folyamat, amit most csinálunk. De az eredmények, amiket láttam nagyon tetszetősek és látványosak."

Mi a véleményetek a rendező bejelentéséről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.