Hirdetés

Így hangzik Batman híres monológja Kevin Conroy előadásában

|

Aki látta A sötét lovagot, az biztosan emlékszik azokra a szavakra, amiket a Denevérember mond Gordon felügyelőnek: "Vagy meghalsz hősként, vagy megéred, hogy bűnözővé válsz". Hallgassátok meg, hogyan hangzik mindez akkor, ha Batman utánozhatatlan szinkronhangja, Kevin Conroy adja elő!

Hirdetés

Ahogy az a Facebookos szavazásunkból is kiderül, a legtöbb olvasónk a Christian Bale által megformált Batmant kedveli a legjobban, ami nem meglepő, hiszen mi is előkelő helyet szántunk neki a Christopher Nolan toplistánkon. De vajon milyen lenne, ha Batman szövegeit nem Bale adná elő eltorzított hangon, hanem a rajongók igazi kedvence?

Hirdetés

Sokak számára ugyanis Kevin Conroy a nagybetűs Batman, akinek orgánuma az évek során már egyé forrt a Denevéremberével, köszönhetően annak, hogy ő szólaltatta meg a karaktert számos animációs filmben és sorozatban, valamint videojátékokban is. Nem csoda hát, hogy mikor a Nerdist "Talkin Toons" videósorozatának keretében Rob Paulsen (Animánia, Tini Nindzsa Teknőcök) és Conroy előadják A sötét lovag végén hallható, híressé vált dialógust Gordon felügyelő és Batman között, akkor azt azonnal felkapta az internet. Ahogyan mi is: 

Nektek melyik verzió tetszik jobban? A Bale-es vagy a Conroyos? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.