Hirdetés

Mégsem Matt Reeves rendezi az új Batmant

|

Már éppen megnyugodtunk, hogy Ben Affleck után is jó kezekben van a következő Batman film, azonban most kiderült, hogy Matt Reeves mégsem fogja ledirigálni a projektet, helyette valószínűleg mást kell keresnie a kiadónak erre a posztra.

Hirdetés

Egy héttel korábban még arról beszélt minden forrás, hogy Matt Reeves fellépdelt a Batman fedélzetére és végre a helyes irányba terelődik a film a bizonytalanságok után, azonban most a The Hollywood Reporter (akik híresen megbízhatóak) lehűtötte a lelkesedésünket. 

Hirdetés

Információik szerint ugyanis Matt Reeves otthagyta a projektet. Való igaz, szerződést még nem írt alá, csak a Warner Bros. megegyezett vele a csatlakozásról, viszont Reeves most kiszállt a buliból. A THR elmondta, hogy a tárgyalások még folytatódhatnak, de jelenleg a Warner Bros.-nak új kreatív elme után kell néznie, hiszen a The Batman legfőbb széke ismét kitöltetlen. Hogy miért került sor ilyen hamar a szakításra, arról nincsenek hivatalos részletek, de mi három okot tudunk elképzelni:

- A Warner túlságosan is rá akarta erőltetni az akaratát, így kreatív nézeteltérés vetett véget a dolgoknak.

- A forgatókönyvíróként is tevékenykedő Reeves nem volt elégedett a szkripttel, amit eredetileg Ben Affleck és Geoff Johns írt, majd Chris Terrio kipofozott.

- A kiadó azt szerette volna, hogy Reeves azonnal ugorjon neki a projektnek, miközben A majmok bolygója: Háború utómunkálatai még tartanak és Reeves bizonyára tartana egy kis szünetet, mielőtt ismét egy blockbusterbe kezdene. 

Persze mindez csak találgatás a részünkről, ami jelenleg biztos, hogy a The Batman élén nem Matt Reeves áll és a Warner Bros. még nem jelentette be, hogy ki váltja. Korábban már kiderült, hogy az esélyesek táborát gyarapítja Ridley Scott és Fede Alvarez (Vaksötét) is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.