Hirdetés

Az önálló Batman-film rendkívül eredeti lesz

|

Ben Affleck beszélt arról, hogy mit várhatunk az önálló Batman-filmtől.

Hirdetés

A Batman Superman ellennel megkezdődött a DC Filmes Univerzumának a kibővítése. Augusztusban jön a DC gonoszokat csatasorba állító Öngyilkos Osztag, jövőre az első, nőt a középpontba állító szuperhősfilmmel beelőzhetik a MArvelt Wonder Woman képében és már nagyban forog a két részes Igazság Ligája Zack Snyder vezényletével. Most azonban Ben Affleck is elejtett némi infót az önálló Batman-filmről.

Hirdetés

Már a két szuperhőstitán összecsapásának debütálása előtt rebesgették, hogy Affleck nem csak szerepelni szeretne az új Batman moziban, hanem rendezni is, ez pedig azóta bizonyossá vált, de a képregényguru Geoff Johnsszal közösen jegyzett sztoriról evidens módon még semmit sem tudni. Azért Affleck csepegtetett némi infót a rajongóknak, hogy mire is számítsunk.

Azt hiszem, amit csinálnék, feltétlenül csinálnék az az, ahogy Zack készítette ezt a filmet, vagyis kölcsönvennék alapvető elemeket a legjobb képregényekből. Önálló sztorit építenék köré, mert nem akarom, hogy a rajongók előre tudják a sztorit, de kölcsönöznék, lopnék nagyszerű dolgokat, amelyek azelőtt a képregényekben voltak.

Ez persze mind szép és jó, és Affleck és Johns kezei között ez még simán működhet is, csak nem feltétlenül szerencsés Snyderrel példálózni, amikor minap pont az Alfredot alakító Jeremy Irons ismerte be, hogy a lehúzó kritikák jogosak voltak. Egyébként a legtöbben a Red Hood szálat rebesgetik, amelyre már történt is utalás a Batman Superman ellenben és ez kétségtelenül egy drámai és sötét sztoriszálat ígérne, amely Affleck Batmanjéhez tökéletesen passzolna, azonban a legfrissebb híresztelések szerint ne is számítsunk a felbukkanására, más klasszikus nemezisekére viszont annál inkább.

Az új Batman-filmre viszont még várnunk kell, ugyanis az csak valamikor az elkövetkezendő 5 évben valósulhat meg. Ben Affleckre denevérgúnyában viszont nem kell addig várnunk, sem pedig a jövőre érkező Igazság Ligája mozifilmig, hiszen az Öngyilkos Osztagban is lesz némi jelenése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.