Hirdetés

A Batman Superman ellen bővítettje nem változtat a minőségen

|

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala operatőre nem túl bíztató kijelentést tett.

Hirdetés

Az idei év kétségtelenül a szuperhősöké és az egyik legnagyobb dobásnak szánt Batman Superman ellen anyagilag úgy-ahogy beváltotta a hozzáfűzött reményeket anyagilag - mondjuk így is jóval a stúdió által prognosztizált alatt maradt - míg kritikailag hatalmas kudarcnak tekinthető. Már a premier előtt tudni lehetett, hogy érkezik egy véresebb bővítés, amely a rajongók és szimpatizánsok azon reményét kívánta eloszlatni, hogy a film hiányosságait, levegőben hagyott magyarázatait Zack Snyderék ebben majd megmagyarázzák, ezzel pedig a kétkedők és a kritikusok is meglesznek végre győzve. Most azonban úgy fest, hogy ez mégse fog megtörténni.

Hirdetés

A bővített kiadáshoz nemrég megjelent előzetest a film operatőre, Larry Fong ezzel kommentálta a twitteren.

Ti, akik rajongtok érte, biztos imádjátok. Ha utáltátok, akkor viszont továbbra is utálni fogjátok.

Nem túl biztató előjel, pláne ha azt vesszük, hogy az Alfredot alakító Jeremy Irons szerint is jogosak voltak a lehúzó kritikák, ő pedig biztosan olvasta az eredeti szkriptet. Mindenesetre a film június 28.-án jelenik meg digitálisan és július 19.-én Blu-Rayen, amely nálunk is kapható lesz majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.