Hirdetés

Batman vs. Tini Nindzsa Teknőcök animációs film érkezik

|

Nem éppen a leghétköznapibb crossover van készülőben animációs fronton.

Hirdetés

James Tynion és Freddie Williams már sikeresen egymásnak eresztette a Sötét Lovagot és a teknőspáncélos hősöket a képregények hasábjain. Hamarosan többet is kapunk ebből az őrült crossoverből, ugyanis a Warner Bors. és a Nickelodeon elkezdtek dolgozni egy animációs filmen a témában.

Hirdetés

A Batman vs. Tini Nindzsa Teknőcök cím azért egy picit megtévesztő, ugyanis a mutáns testvérek nem fognak vérre menni Gotham védelmezőjével. Helyette éppen hogy segíteni fognak neki megküzdeni leghírhedtebb ellenfeleivel. A tavasszal érkező animációs kalandban ráadásul nem is akármilyen színészek fogják megszólaltatni a karaktereket.

Troy Baker (Batman: Arkham Origins) lesz egyszerre Batman és Joker hangja is, míg a teknőcöket Darren Criss, Kyle Moone, Baron Vaughn és Eric Bauza szólaltatják meg. Batgirl szerepében Rachel Bloom-ot tudhatjuk, Pingvint Tom Kenny alakítja, John DiMaggio lesz Mr. Freeze, Tara Strong Harley Quinn és Poison Ivy szinkronjaiként szólal meg, míg Carlos Alazragui lesz Bane és Cas Anvar pedig Ra's al Ghul.

Mi nagyon kíváncsiak vagyunk erre az érdekesnek hangzó őrültségre!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.