Hirdetés

Ismét rebootolják a Tini Nindzsa Teknőcöket

|

Melynek munkálatai még az idén elkezdődhetnek.

Hirdetés

Utoljára tavaly nyáron hallottunk bármit is a Tini Nindzsa Teknőcök felől, amikor is a Paramount azt tervezte, hogy a 2016-os Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból bukása ellenére elkészítene egy 3. részt is. Ez mostanra egy kicsit megváltozott, ám nem úgy, ahogyan azt a legtöbben várták. A stúdió és Michael Bay ugyanis nem hajlandóak elengedni a franchise-t, ám egy 3. film helyett máris inkább a rebootot tervezik.

Hirdetés

Ez egy nemrégiben készült interjúból derült ki, melyben Bay produkciós irodájának (Platinum Dunes) társalapítója, Andrew Form és Brad Fuller (Hang nélkül) beszélt a Variety újságírójának arról, hogy hamarosan már a Teknőcök újabb filmjén dolgoznak.

A Jack Ryan második évadát most fejezük be, aztán jön a Hang nélkül folytatása, majd a Paramounttal a Tini Nindzsa Teknőcök rebootját fogjuk csinálni. Úgy néz ki, hogy már év végén elkezdődhetnek a munkálatok.

Jelenleg annyit tudunk a filmről, hogy a forgatókönyvet a Szaftos szavak és a Space Jam 2 írója, Andrew Dodge szerzi majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.