Hirdetés

Befejeződött az Aquaman 2 forgatása

|

James Wanék egy hangulatos fotó posztolásával tudatták a néppel a fontos mérföldkövet.

Hirdetés

James Wan rendező újabb Aquaman filmet tudhat magáénak, legalábbis ami a projekt forgatási részét illeti. A horrorzsánerből a blockbusterek világába átszivárgott Wan az Instagramján osztotta meg nemrég az alábbi képet, amelyen Jason Momoával, valamint egy zuhanyrózsával ügyeskedő Patrick Wilsonnal együtt pózolnak az Aquaman 2 utolsó forgatási napjának végén.

Hirdetés

A munkálatok végül Hawaiin értek véget, míg a jelenetek jelentős részét, majdnem 95%-át az Egyesült Királyságban vették fel. Decemberben még Momoa hirdette harsányan a forgatás végét, ám úgy tűnik, hogy még pár hetet, és ezzel minden bizonnyal jó pár új jelenetet is rádobtak az eredeti elképzelésekre.

A folytatásban szinte mindenki visszatér az első részből: Momoa és Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, valamint Randall Park. Az új színészek közül Pilou Asbæk neve emelkedik ki, aki állítólag a második rész nagy gonosza lesz, aki ellen Momoa és Wilson karakterének egyesíteniük kell erejüket.

Az Aquaman 2 premierjét egyelőre december 16-ra tűzték ki - a dátum pikantériája, hogy pont az Avatar második részével együtt rohamozhatják majd meg a mozikat (ami szintén víz alatt fog játszódni), úgyhogy akár egy igazi box office küzdelem is kialakulhat a két franchise között, hacsak az egyikük meg nem hátrál végül. Szerintetek melyik projekt fúj végül visszavonulót?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.