Hirdetés

A Warner Bros. kitűzte az Aquaman 2. premierdátumát

|

Eddig sem volt kérdéses, de immár garantált a folytatás.

Hirdetés

A meglepetés inkább az lett volna, ha nem kap folytatást a minden idők legsikeresebb DC filmjévé avanzsált Aquaman, amelyhez a Warner Bros. a minap a hivatalos premierdátumot is kitűzött: A soron következő mélytengeri kaland 2022. december 16-án, kereken négy évvel a hatalmas sikert arató első rész bemutatóját követően kerül a mozikba.

Hirdetés

Egyelőre nincs megerősítve, hogy James Wan visszatér-e a rendezői székben, de elmondása szerint csak egy jó forgatókönyv szükséges a meggyőzéséhez. Valószínűleg ezzel nem lesz gond, elvégre a Deadline korábbi jelentése szerint a stúdió máris megbízta az első felvonáson szoros közreműködésben dolgozó David Leslie Johnson-McGoldricket az írással, aki nem mellesleg a szintén Wan rendezésében készült Démonok között 2. szövegkönyvét is jegyezte. 

Szintén kérdéses, hogy a folytatásig mozikba küldik-e a néhány héttel korábban megszellőztetett spin-off filmet, ami teljesen új színészgárdával, az Aquamanben látott Ároklakókra fókuszálna a horror műfajába ágyazva, vagy esetleg elvetik ezt a határozottan vegyes fogadtatásban részesült elképzelést, és minden erejükkel a második részre koncentrálnak. Az elkövetezendő években mindenesetre nem fognak unatkozni a szuperhősfilmek rajongói, hiszen csak a Warner/DC párosa olyan filmeken dolgozik, mint a Shazam!, a Joaquin Phoenix-féle Joker, a Ragadozó madarak, a Wonder Woman 1984, Matt Reeves Batmanje, valamint a James Gunn vezetésével készülő Öngyilkos osztag folytatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.