Hirdetés

Befutott Woody Harrelson és Kevin Hart új akció-vígjátékának kedvcsinálója

|

Az A torontói ember június 24-én debütál majd a Netflixen.

Hirdetés

Megérkezett az A torontói ember első hivatalos trailere. A Sokkal több mint testőr két része mellett az A feláldozhatók harmadik felvonását is jegyző Patrick Hughes akció-komédiája egy sajátos páros körül forog.

Kevin Hart (Jumanji, Pofázunk és végünk franchise) egy csetlő-botló átlagpolgárt alakít, akit egy elszúrt Airbnb-szobafoglalás után véletlenül összekevernek a csak Torontói Emberként ismert, rettegett bérgyilkossal (Woody Harrelson - Zombieland 1-2, Született gyilkosok).

Hirdetés

Mivel a sokat látott profit meg akarják ölni, jobb híján kelletlen szövetséget köt az alvilági leszámolásba véletlenül belekeveredő balfácánnal. Nem is sejtve, hogy inkompetens partnere súlyosabb problémát jelent majd, mint a nyomában loholó riválisai. Az alkotásban a két főszereplőn kívül Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Lela Loren, Jencarlos Canela, Pierson Fodé és Ellen Barkin is feltűnnek.

Tartozunk annyival a tényeknek, hogy leszögezzük, nem épp a legeredetibb alaphelyzet, és a forgatókönyvírók személye is okkal-joggal indítja be az ember fejében a vészcsengőt. Chris Bremmer újoncnak számít a szakmában: eddig a Bad Boys: Mindörökké rosszfiúkhoz adta a nevét, illetve az elméletileg még az idén megjelenő Rózsaszín párduc animációs sorozat egész estés adaptációjának tető alá hozatalában is közreműködött. Vele szemben Robbie Fox sokat látott veterán - ám munkái minősége finoman fogalmazva is ingadozó. A hazai közönség főleg a Kispályás szerelem és az Elbaltázott nászéjszaka kapcsán ismerheti. Azonban a puding próbája az evés: nincs kizárva, hogy a bizarr duó a mostanság lejtmenetben lévő szolgáltató nagy dobásaként vonul majd be az ágazat krónikáiba.

Ti adtok majd egy esélyt a filmnek vagy inkább kihagyjátok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.