Hirdetés

Bejelentették az Arachnophobia – Pókiszony remake-jét

|

Az új változat tető alá hozatalában az eredeti rendezője, Frank Marshall mellett James Wan és Christopher Landon is részt vesz.

Hirdetés

Bár az ocsmány és veszedelmes állatokkal riogató horrorok jellemzően nem az örökkévalóságnak készülnek, az 1990-ben debütált Arachnophobia - Pókiszony a zsáner ritka kivételei közé tartozik. A családjával együtt egy kisvárosba költöző doktort alakító Jeff Daniels és az egy megszállott rovarirtót megformáló John Goodman kettőse mellett hideglelős látványvilágával hódító alkotás harminckét esztendővel később is abszolút vállalható.

Hirdetés

Ezt az is ékesen igazolja, hogy nem kisebb nagyság, mint James Wan is fantáziát látott benne, így egy friss bejelentés értelmében hamarosan megkezdődnek majd a modernizált verzió munkálatai. Lényeges, hogy a férfi ezúttal nem direktori, hanem produceri teendőket fog ellátni - ebben Michael Clear és az eredeti változatot jegyző Frank Marshall lesznek a segítségére. A forgatókönyvet a leginkább a Boldog halálnapot! franchise, valamint a Freaky kapcsán ismert Christopher Landon fogja papírra vetni, és ő is rendezi majd a filmet.

A bejelentés híre némiképp megosztja a rajongókat. Azzal, hogy kedvencüket újragondolják, a többség ki tud békülni - azonban rengetegen tartanak attól, hogy a praktikus effektekkel rémisztgető etalon messze nem olyan meggyőző hatású CGI-trükkökkel teletömve támad majd fel. Az, hogy ez a félelem mennyire jogos, gyaníthatóan a nem is olyan távoli jövőben ki fog derülni.

Ti várjátok az Arachnophobia - Pókiszony remake-jét, vagy nem örültök neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.