Hirdetés

Bel Ami - Robert Pattinson három nővel kavar

|

Robert Pattinson egyszerre három nőnek csavarta el a fejét: a 26 éves ügyeletes hollywoodi szívtipró ráadásul a nála idősebb hölgyekre bukik, hisz választottjai Christina Ricci, Uma Thurman és Kristin Scott Thomas.

Hirdetés

Mindez persze a mozivásznon történik a részben Budapesten forgatott BEL AMI – A SZÉPFIÚ című filmben, mely július 5-étől látható a hazai mozikban. A Robert Pattinson által megformált, ellenállhatatlan vonzerejű Georges Duroy leszerelt katonaként érkezik az 1880-as évek fülledt Párizsába. Hamar rájön arra, hogy ha feljebb akar jutni a ranglétrán, leginkább a nők segítségére számíthat – ő pedig bármit megtesz a kiugrásért. Egyre több hölgy vágyát hajlandó kielégíteni, ám a kezdetben kellemesnek ígérkező erotikus kalandok Georges gátlástalansága révén egyre veszélyesebbekké válnak. Míg a nők csak a Szépfiúként emlegetik, a férjeknek ő lesz a legfőbb ellenség... A CineStar magasztaló kritikája ide kattintva olvasható.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.