Hirdetés

Bel Ami - Robert Pattinson három nővel kavar

|

Robert Pattinson egyszerre három nőnek csavarta el a fejét: a 26 éves ügyeletes hollywoodi szívtipró ráadásul a nála idősebb hölgyekre bukik, hisz választottjai Christina Ricci, Uma Thurman és Kristin Scott Thomas.

Hirdetés

A Bel Ami Guy de Maupassant azonos című, 1885-ben írt regénye alapján készült. A film hasonló módon építkezik, mint a hatalmas sikert aratott Veszedelmes viszonyok – a történeten átívelő intrika és a túlfűtött szexualitás mellett ízelítőt kapunk abból is, hogy kis tehetséggel és vonzerővel milyen magasra kerülhet valaki. A filmben Robert Pattinson partnereiként Uma Thurmant, Kristin Scott Thomas-t és Christina Riccit láthatjuk.

A július 5-én a mozikba kerülő filmet nagyrészt Budapesten forgatták s így a nézők többek között az Andrássy utat is többször felismerhetik a vásznon. A forgatás annak idején nem volt teljesen zökkenőmentes, hisz az egyik, épp hazafelé tartó hintóba a Petőfi hídon hátulról belerohant egy személygépkocsi. Szerencsére Robert Pattinson akkor már nem ült a fogatban, de a hajtó súlyosan megsérült, az ütközéstől megvadult lovak pedig a széttört hintóval a híd budai végéig száguldottak. /Ristretto Distribution Kft./

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.