Hirdetés

Bemutatkozott a Doctor Strange az őrület multiverzumában stáblistás karaktere

|

Újabb nagy nevet köszönthetünk a Marvel Filmes Univerzumban.

Hirdetés

Akik bent maradtak legalább az első stáblistás jelenetig a Doctor Strange az őrület multiverzumában után, azokat bizony fejvakaró meglepetés érhetett: a semmiből ugyanis feltűnt egy lila ruhába öltözött varázslónő - méghozzá Charlize Theron képében - aki közölte a varázslóval, hogy gubancot okozott a multiverzumban, és térfúziót idézett elő a nő világában, amit segítenie kell helyrehozni. Na de ki lehetett ez a rejtélyes figura?

Hirdetés

Egy héttel a film premierje után szerencsére nincs többé titkolózás. A színésznő ugyanis maga osztott meg két képet Instagram oldalán, amelyben felfedte, hogy karaktere nem más, mint Clea. A képregényekben Clea egy varázslónő, pontosabban a Legfőbb Varázsló, csak éppen annak a Sötét Dimenziónak a Legfőbb Varázslója, amelynek Strange egyik legnagyobb ellenfele, Dormammu az ura (vele a 2016-os film végén találkozhattunk már, mint egy óriási, füst-szerű teremtmény, akivel Strange alkut igyekezett kötni). Ja, és nem mellesleg Clea Dormammu unokahúga.

Ám annak ellenére, hogy Dormammu rokona, Clea mégis a jók oldalán áll, és nem csak Strange egyik legfontosabb szövetségese a sötét természetfeletti erők ellen folytatott harcaiban, hanem a képregényekben a felesége is. Persze kapcsolatuk nem éppen zökkenőmentes, hiszen Cleának folyton oda-vissza kell ingáznia a Sötét Dimenzió és Strange valósága között.

Az persze most még nem világos, hogy a Theron-féle Clea hova kerül az MFU-n belül (vagy hogy mekkora szerepet szánnak neki a jövőben), de stáblistás jelenet határozottan azt sugallja, hogy ő lesz a másik főszereplő a következő Doctor Strange filmben - már ha ténylegesen zöld utat kap a projekt a stúdiótól. Ti örültök ennek a castingnak? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.