Hirdetés

Benedict Cumberbatch megválaszolta, hogy eljátszaná-e Thrawnt a Star Warsban

|

Elég határozott álláspontot fogalmazott meg a brit színész.

Hirdetés

Miután a The Mandalorianben is elhangzott, hogy a Rosario Dawson megformálta Ahsoka Tano Thrawn főadmirális után kutat, még inkább fellendült a párbeszéd azzal kapcsolatban, hogy vajon ki lenne a megfelelő választás a chiss származású stratéga eljátszására - hiszen minden bizonnyal Ahsoka sorozatában az élőszereplős Ezra Bridger mellett ő is visszaköszön.

Hirdetés

A rajongók többsége valószínűleg a Doctor Strange-dzsel és a Sherlock Holmes modernizált változatával összeforrott Benedict Cumberbatchet szerette volna látni Thrawn szerepében, ám miután a színészt egy friss interjú során szembesítették a főadmirális fizikai megjelenésével, hamar állást foglalt ez ügyben:

"Erre nemmel kell válaszolnom; teljességgel kizárt, hogy kékké változzam. Nemrég változtattam az eget kékké, de viccen kívül, az értékes perceimet inkább a gyerekeimmel szeretném tölteni, mint egy sminkes székben. Rengeteg idő az, mire kifestenek és a nap végén leszedik rólam a sminket, most pedig olyan életszakaszomban vagyok, amibe ez biztosan nem férne bele."

A színész sajnálkozva tette hozzá az utóbbit, és bár valóban nagyszerű lehetett volna Thrawn főadmirálisként, mi például a Star Wars: Lázadókban a karaktert megszólaltató Lars Mikkelsent is örömmel látnánk kékre festve. Szerintetek ki lenne az ideális befutó? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.