Hirdetés

Pletyka: Az Aladdin sztárja lehet Ezra Bridger az Ahsoka-sorozatban

|

Egy értesülés máris tudni véli, ki a befutó a közkedvelt Jedi szerepére.

Hirdetés

Az már a The Mandalorianben történő bemutatkozása óta nyilvánvaló volt, hogy a Lucasfilm önálló sorozatot szentel a Rosario Dawson által játszott Ahsoka Tano számára, ahogyan az is, hogy a széria a Star Wars: Lázadók epilógusában belengetett problémát tárgyalná: azaz hová tűnt Ezra Bridger, a rajzfilmsorozat főhőse? Ez pedig egyet jelent azzal, hogy hamarosan a népszerű erőhasználóhoz is élőszereplős megformálót kellene társítanunk, egy a napokban felröppent pletyka azonban már most tudni véli, hogy ki lesz a befutó.

Hirdetés

Kessel Run Transmissions csapata hívta fel rá a figyelmünket, miszerint a Lucasfilm az Aladdin főszereplőjét, Mena Massoudot szeretné megnyerni a szerepre, ami minden bizonnyal nem lenne nehéz. A 28 éves színész ugyanis nem sokkal az Aladdin bemutatója után elmondta, hogy egyetlen meghallgatása sem volt azóta (ez persze az eltelt időben változott), pedig határozottan nagyszerű munkát végzett az Agraba városában élő csibész szerepében. 

Mivel Ezra Bridger szintén egy utcai suhancból vált lázadó hőssé és ezáltal többször a megalkotói is "űr Aladdinként" hivatkoztak rá, a választás már önmagában ironikus lenne, de Massoud kétségtelenül passzolna is erre a szerepre. A forrás jelezte, hogy egyelőre nem született végleges megállapodás, de nehéz elképzelni, miért mondana nemet a színész egy ekkora lehetőségre - Ezra karaktere ugyanis Ahsokához hasonlóan óriási potenciált hordoz magában, és akár a későbbiekben önálló történeteket is építhetnének rá.

Kessel Run Transmissions füleseire egyébként már csak azért is érdemes odafigyelni, mert ők számoltak be először A klónok háborúja szellemi örököseként készülő The Bad Batch sorozatról, amit aztán pár hónappal később hivatalosan is bejelentett a Lucasfilm. Remélhetőleg ezúttal is valami hasonló lesz a dolgok menete.

Ti örülnétek Mena Massoudnak Ezraként?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.