Hirdetés

A Netflixre fog elkészülni a Beverly Hills-i zsaru 4.

|

Eddie Murphy A nevem Dolemite után ismételten a streaming szolgáltatón lesz majd látható.

Hirdetés

A rajongók már régóta várnak rá, hogy Axel Foley visszatérjen, hiszen legutóbb 1994-ben találkozhattak vele a Beverly Hills-i zsaru 3-ban. A Paramount Pictures évekig próbálta tető alá hozni a folytatást, ám hiába a szándék és Murphy visszatérési szándéka, csak nem akart összejönni a negyedik rész.

Hirdetés

Egészen mostanáig, ugyanis a Deadline jelentése szerint a Paramount megállapodott a Netlix-szel,így utóbbi fogja legyártani a Beverly Hills-i zsaru 4-et - ez minden valószínűséggel azt jelenti, hogy a streaming szolgáltatón exkluzívan láthatjuk majd a filmet, ha egyszer elkészül.

Bár nem tudni, hogy ki fogja írni és rendezni, az biztos, hogy Murphy vissza fog térni Foley szerepében, ahogyan az is, hogy a projektet producerként támogatja Jerry Bruckheimer is.

Addig is olvassátok el A nevem Dolemite kritikánkat és nézzétek meg a filmet, érdemes. Ti örülnétek neki, ha Axel Foley a Netflixen térne vissza?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.