Hirdetés

Bíztató a Deadpool 2 íróinak friss helyzetjelentése

|

Rhett Reese és Paul Wernick kellemes hírekkel szogált a Deadpool 2 forgatókönyvéről.

Hirdetés

A Deadpool 2-t író Rhett Reese és Paul Wernick jelenleg az Élet című horrorjukat népszerűsítik, amelyben  Jake Gyllenhaal és Rebecca Ferguson mellett a mindenki kedvenc piros ruhás mutánsát megformáló Ryan Reynolds is szerepel. Reese és Wernick a THR-nak adott interjút, amely során elárulták, hogy milyen könnyebbséget jelent nekik az, hogy az R-es besorolású szuperhősfilm folytatásának még nincs kitűzve konkrét premier dátuma.

Hirdetés

Íme Reese nyilatkozata a forgatókönyvírói folyamattal kapcsolatban:

"Nagyon közel járunk ahhoz a szkripthez, amivel néhány hónap múlva elkezdhetjük a forgatást, és nem is lehetnénk ennél izgatottabbak. Nem szeretnénk a ló elé kötni a szekeret, ami sajos gyakran megesik a határidők miatt. A végén versenyt kell futnod és olyan kompromisszumokat kötnöd, amik nem tesznek boldoggá. Eddig abból állt a karrierünk, hogy elkerüljük más filmek bemutatóit, de a Deadpoolal nem lesz ilyen gondunk. Azt hiszem mások próbálnak majd minket elkerülni. A Fox valószínűleg bármelyik dátumra kitűzheti a filmet és mindenki próbál majd távol maradni, mert senki sem akar velünk egy hétvégén debütálni. Látva, hogy a Deadpool mekkora sikert aratott februárba és, hogy a nyári filmes szezon már márciusban elkezdődik, sőt még októberben is vannak nyereséges filmek azt mutatja, hogy már nem igazán számít, hogy mikor mutatnak be valamit. Azt hiszem a stúdió is hasonlóképpen érez. A lehető legjobb filmet szeretnénk elkészíteni, a Deadpool pedig biztosan megtalálja majd a közönségét."

Nem titok, hogy Ryan Reynoldsal az élen rengetegen szerették volna, ha Hugh Jackman is feltűnik a filmben Rozsomák szerepében. A színész a némrég bemutatot Logannal azonban végleg megvált az adamantium karmoktól, de a rajongók még így sem hagytak fel a reménnyel, hogy Jackmant egy Deadpool filmben lássák. Reestől megkérdezték, hogy mit szólna ahhoz, ha a színész Rozsomák helyett saját magát játszaná egy cameo erejéig. Az író így válaszolt:

"Uram atyám, na ezt még nem hallottuk. Ez nem egy rossz ötlet, tetszik. Deadpool egy olyan világban él, amelyben Hugh Jackman is ott van valahol. Szerepel a People's Sexiest Man Alive magazin borítóján, amit Deadpool az arcára kapcsoz az első filmben, szóval akár még találkozhatna is Hughal Hugh szerepében. Az nagyon vicces lenne."

Ti vevők lennétek rá, ha Rozsomákként már nem is, de önmagát játszva Hugh Jackman felbukkana a legújabb Deadpool filmben? Annyi már biztos, hogy a folytatás jövőre érkezik David Leitch rendezésében, a kérdés már csak az, hogy melyik hónapban lesz a tényleges bemutató.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.