Hirdetés

Black Lightning - így fest a legújabb DC sorozat szuperhőse

|

A DC sorozatos univerzumát bővíti hamarosan a Black Lightning, és már azt is láthatjuk, hogyan fog kinézni maga a főszereplő szuperhősköntösében.

Hirdetés

A Fox zászlója alatt készülődött Black Lightning immár a DC szuperhősök többségét felkaroló CW csatorna seregének legújabb tagja, vagyis Arrow, Flash és Supergirl is új kollégát üdvözölhet hamarosan. Talán a csatorna úgy gyűjti a szuperhősöket, mint a pokémonokat, és nem nyugszik, míg meg nem szerzi mind.

Hirdetés

Nemrég került a publikum elé a Black Lightning teljes felszerelésében, amit az alábbi képen láthattok is. A Cress Williams (Nash Bridges, Magánügyek, Vészhelyzet, A szökés) által életre keltett Black Lightning kosztümét Laura Jean Shannon tervezte, aki többek között A Vasember, A dzsungel könyve, a Penge: Szentháromság és a Scott Pilgrim a világ ellen filmeken is dolgozott.

Salim Akil, a sorozat forgatókönyvírója még azt is hozzáfűzte, hogy az öltözet megváltoztatásával az új generációnak üzennek:

Egy olyan időben támasztjuk fel őt, amikor a társadalom elvesztette a reményt… majd Black Lightning személyében visszatér a remény. [...] A ruha megújítása egy jel lesz az új generáció számára, hogy itt az idő, hogy megragadjuk és elszabadítsuk az erőnket, hogy önmagunk szuperhősévé váljunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.