Hirdetés

Animációs sorozat készül a Szárnyas Fejvadászból

|

Méghozzá a Rick & Morty-nak otthont adó csatorna közreműködésével.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy mind a kritikusok, mind a nézők többsége oda volt a Szárnyas fejvadász 2049-ért, sajnos a bevételek már nem úgy alakultak, ahogyan azt a stúdió remélte, és veszteségesként zárta a film a mozis pályafutását. Persze a számokon még javítottak a DVD és Blu-Ray eladások, ám ennek ellenére is borítékolható volt, hogy a számok gyakorlatilag örökre elásták egy folytatás reményét. Vagy mégsem? 

Hirdetés

A minap ugyanis gyakorlatilag a semmiből érkezett a hír, hogy egy másik platformon folytatódhat történet, hála az Adult Swim csatornának (ők adnak otthont a nagysikerű Rick és Morty-nak is), akik összefogtak a Crunchyroll anime-streamingszolgáltatóval, és egy tizenhárom részes animációs sorozatot terveznek elkészíteni.

Premierdátumról jelenleg még nincs infó, viszont címet már kapott az alkotás: innentől kezdve a Blade Runner - Black Lotus néven kell majd keresni, melyről egyelőre annyit lehet tudni, hogy 2032-ben fog játszódni (a két film története között), és jó pár ismerős arc is feltűnik majd benne. Az epizódokat Sindzsi Aramaki és Kendzsi Kamijama fogják rendezni, a vezető producer feladatait pedig Sinicsiro Vatanabe (a Cowboy Bebop rendezője) fogja ellátni, akinek egyáltalán nem ismeretlen ez a világ, hiszen ő dirigálta 2049-hez készült előzmény-kisfilmek egyikét, a Black Out 2022-t. Éppen ezért nem elképzelhetetlen az sem, hogy a Black Out 2022 karakterei közül néhányat viszontláthatunk majd a Black Lotusban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.