Hirdetés

Javítottak a Szárnyas Fejvadász 2049 bevételén a DVD és Blu-Ray eladások

|

Denis Villeneuve filmje ugyanazt az ösvényt tapossa, mint elődje.

Hirdetés

Valószínűleg vállalt kockázat volt és talán magukat a rajongókat sem érte váratlanul, hogy a Szárnyas Fejvadász 2049 Ridley Scott 1982-es klasszikusához hasonlóan tavaly megbukott a mozik pénztáránál. Kritikailag viszont tarolt Villeneuve rendezése, ám a film mozis bevétele még a minimálisan elvárt, 300 millió dolláros határt sem volt képes átlépni. Kiderült viszont, hogy a Szárnyas Fejvadász 2049 még hozza a pénzt.

Hirdetés

A The Numbers által közölt piaci számok alapján, az új Szárnyas Fejvadász 2018 során, durván 21 millió dollárt termelt a DVD és Blu-Ray eladások összességéből. A film 2017 decemberének végén, míg az otthoni verziók 2018. január közepén kerültek kiadásra. A 21 milliós bevételből egyébként a Blu-Ray kópiák vették ki igazán a részüket, amik nagyjából 18 millió dollárt szépítettek eddig a film méltatlanul gyenge profitján.

A Szárnyadás Fejvadász 2049 tudhatja magának az idei év harmadik legsikeresebb otthoni megjelenését, egyedül a horror blockbuster Az, és első helyen a meglepően jól fogyó Az igazi csoda előzi meg a sci-fi címet.

A kritikusok és a nézők nagy részével együtt mi is imádtuk a Szárnyas Fejvadász 2049-et. Szerintetek miért nincs sikere az ilyen produkcióknak a mozikban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.