Hirdetés

Bloodshot - ezek a színészek szerepelnek a Sony kívánságlistáján

|

Formálódik a Valiant Entertainment és a Sony Pictures együttműködésében készülő Bloodshot film, amely a képregénykiadó filmes univerzumának alappillére lesz. Már azt is tudjuk, hogy a Sony kiket tart érdemesnek a főszerepre.

Hirdetés

Míg a Marvel és a DC Comics filmes és sorozatos adaptációi szárnyalnak, addig a többi képregénykiadó a háttérből sóvárig a sikerük után, noha azért akadnak szép számmal ott is sikerek (lásd Dark Horse és Image Comics). Többek között a Valiant Comics is szeretne egy szeletet a tortából, amit a Sony Picturesszel közösen képzelnek el minimum öt filmmel. 

Hirdetés

Ahogy az márciusban bejelentésre került, a Valiant egyik legnépszerűbb, 1992-ben kitalált karakterét Eric Heisserer (Érkezés, A dolog) forgatókönyve alapján az elsőfilmes, jobbára videojátékos trailereket készítő Dave Wilson dirigálhatja le, azonban előtte még meg kellene találnia a kiadónak a megfelelő embert az elpusztíthatatlan és megállíthatatlan gyilkológép szerepére. A The Wrap információi szerint a Sony Pictures kívánságlistáján több név is található, így Oscar Isaac, James McAvoy, Jake Gyllenhaal, Nicholas Hoult és Mark Wahlberg nevét is szívesen látnák a Bloodshot film élén. Fontos megjegyezni, hogy a listán való szereplés nem jelenti azt, hogy a vállalat az összes színészt meg is kereste.

A produceri feladatokat többek között Neal Moritz (Halálos iramban filmek), Toby Jaffe (Az emlékmás, Gyorsabb a halálnál) és a Valiant vezetője, Dinesh Shamdasani látják el. Dátum egyelőre nincs és azt sem tudni, hogy mikor kezdődhet a forgatás. Ti kinek örülnétek a legjobban a felsorolt színészek közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.