Hirdetés

Bob Odenkirk a Senkinek köszönheti az életét

|

A tavalyi szívrohama rosszabbul is végződhetett volna, ha előtte nem került volna formába a Senki forgatására.

Hirdetés

Tavaly július végén a film- és sorozatvilág egyként szurkolt Bob Odenkirknek, aki a Better Call Saul hatodik évadának forgatása közben lett rosszul - mint később kiderült, szívrohama volt a színésznek, amit sikerült időben stabilizálni, azóta pedig már ismét a sorozat díszletei között szorgoskodik a színészkollégákkal.

Hirdetés

Odenkirk legutóbb a The Howard Stern Show-ban szerepelt, ahol megosztotta megdöbbentő meglátását, miszerint csupán egy bizonyos szerepnek köszönhette, hogy pozitívan jött ki az eseményből.

"Az egyik dolog, ami megmentett, hogy megtanultam helyesen edzeni, ezért fitt voltam. A sok edzésnek köszönhetően szinte kitágítod a szíved körüli vénákat, és mivel edzettem, végül több vért tudtak szállítani a vénáim a szívembe az újraélesztés során, egyszerűen azért, mert a sok edzéstől kicsit nagyobbak lettek. Úgyhogy ez segített (túlélni), de amúgy a felépülésben is, mivel sokkal gyorsabban felépültem, mint szerintem egy hétköznapi ember, aki nem edz annyit."

Természetesen ez a szóban forgó szerep, amire annyit készült Odenkirk a Senki volt, mely film úgy volt képes megidézni John Wick szellemét, hogy közben egyedi tudott maradni, nem csupán egy tucatmásolat. Ez pedig talán mindenki számára jó tanács lehet, hogy két sorozatepizód között nem árt, ha kicsit megmozgatjuk a fáradt testünket, hiszen Odenkirk példája is jól mutatja, hogy bárkivel megeshet a baj.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.