Hirdetés

Bob Odenkirk újra akcióba lendülne a Senki 2-ben

|

Biztató hírei vannak a szívrohamból felépült színésznek.

Hirdetés

Tavaly júliusban rendesen ráijesztett rajongótáborára Bob Odenkirk, amikor bejárta a sajtót annak a híre, hogy a színész rosszul lett a Better Call Saul utolsó évadának forgatása közben. Azóta szerencsére egy eredményes felépülésen van túl Odenkirk, olyannyira, hogy most a fizikailag legmegpróbáltatóbb karakteréhez is szívesen visszatérne. A színész az Empire-nek adott friss interjút, amiben beszélt arról, hogy készen áll újra a John Wicket is megszégyenítő bérgyilkos, Hutch Mansell bőrébe bújni egy potenciális Senki (Nobody) folytatásban, amiben még sokkal többet szeretne bunyózni.

Hirdetés

Természetesen szóba kerültek Odenkirk szívrohamának körülményei is. Állítása szerint nagy szerencséje volt, hogy a stáb közelében történt mindez és nem valamikor olyankor, amikor egyedül tartózkodott a lakókocsijában. Valamint azért is hálás, hogy nem egy külső helyszínen tartózkodtak az ominózus napon, így a segítség is gyorsabban tudott érkezni. Visszatérve a Senki 2-höz, egyelőre még nem hivatalos, hogy készül a folytatás, de a színész megerősítette, hogy folynak a beszélgetések Derek Kolstad forgatókönyvíróval, valamint a stúdióval is.

"A Universal nagyon lelkes és nyitott [a folytatással kapcsolatban]. Derek [Kolstad] és én már beszélgettünk a lehetséges történetről. Semmi sem biztos még, de dolgozunk rajta. Úgy érzem, hogy a jelek pozitív irányba mutatnak."

Mi elsősorban annak örülünk, hogy Bob Odenkirk újra egészséges és már tűkön ülve várjuk a Better Call Saul lezárását. Hogy aztán hol látjuk majd legközelebb a színészt? Az még a jövő zenéje, de nem lenne ellenünkre egy Senki 2, hiszen már az első részen is remekül szórakoztunk.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.