Hirdetés

Kitették Bryan Singert a Queen-filmből

|

A 20th Century Fox megvált az X-Men filmeket is rendező Bryan Singertől, a Bohemian Rhapsody forgatásának hátralévő részét más fogja befejezni.

Hirdetés

Múlt pénteken jelentették be, hogy a Freddie Mercury életét feldolgozó film munkálatait meg kellett szakítani, mert a direktor, Bryan Singer nem tért vissza a munkálatok helyszínére. Állítása szerint egészségügyi okok vannak a háttérben, de a stúdió ezzel szemben belső okokra hivatkozik. Az ügy nem maradt megtorlás nélkül: a mai bejelentés szerint a 20th Century Fox kirúgta Bryan Singert a filmből.

Hirdetés

A Fox közleménye szerint Singer és a főszereplő, Rami Malek között volt egy "növekvő feszültség" a produkció alatt, és a direktor ezért hagyta el a helyszínt több napra. Egy megjegyzésben azt is lehetett olvasni, hogy amíg Singer távol volt, operatőre, Thomas Newton Sigel vette át a munkálatok irányítását ideiglenesen.

Akkor lehetett hallani az esetről először, mikor a rendező Hálaadás napja után nem jelentkezett a stúdiónál. A Fox bejelentése szerint Singer azt állítja magáról, hogy "poszttraumás stressz szindrómában szenved, amit a munkálatok feszültségei hoztak ki belőle". Hozzátették, hogy Singer az X-Men: Apokalipszis munkálatai alatt is hasonló viselkedést tanúsított. Már nem sok van vissza a forgatás befejezéséből, de nagy valószínűséggel egy új rendezőt fognak kinevezni a Queen-film élére. Korábban már tisztázták, hogy ez az eset nem fogja befolyásolni a 2018-as decemberi megjelenést, de ez akármikor módosulhat.

A rendező így kommentálta az ügyet:

"A Bohemian Rhapsody egy szenvedélyes projektem. Már kevesebb, mint 3 hetünk volt hátra a forgatásig mikor arra kértem a Foxot, hogy hadd vegyek ki pár nap szabadságot azért, hogy hazarepüljek az Egyesült Államokba, mert az egyik szülőmnek komoly egészségügyi problémái támadtak. Ez egy nagyon rossz időszak volt, amire a saját egészségem is ráment. Sajnos a stúdió megtagadta a kérésemet és elutasítottak engem. Ez nem az én döntésem volt, és nem tudtam beleszólni sem. Azok a pletykák, melyek szerint azért hagytam el a helyszínt, mert vitáim voltak Rami Malekkal, nem igazak. Ugyan időnként voltak összekülönbözéseink, de ezeket a munka érdekében háttérbe szorítottuk és gond nélkül tudtunk egymással dolgozni egészen az ominózus Hálaadásig. Nem akartam semmi mást, csak megcsinálni ezt a projektet a lehető legjobban, hogy ezzel ápoljam Freddie Mercury és a Queen örökségét, de a Fox ezt nem hagyta, mert én a családom és a saját egészségemet akartam ideiglenesen előtérbe helyezni."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.