Hirdetés

Willem Dafoe lesz Ryuk a Death Note moziban!

|

Húzónévvel erősít a Death Note mozi! Nem mást szereztek meg Ryuk, a halálisten szerepére, mint az egykori Zöld Manót, Willem Dafoe-t.

Hirdetés

Már jó ideje nem hallottunk semmit az amcsi Death Note moziról, de tényleg, olyan szinten semmit, hogy most a bombahír robbanása után szembesültünk csak vele, hogy már milyen sokat haladt előre szép csendben a projekt. Talán a készítők (akik most éppen a Vertigo Entertainment, a Lin Pictures, no meg közreműködőként a Netflix is, habár eredetileg a Warner-é volt a projekt) eddig azért nem hangoztatták a történteket, mert, lássuk be, nem igazán volt mit.

Hirdetés

A mostanra összeállt szereplőgárda eddig egy igazán ütős nevet sem tudott felmutatni. S az sem meglepő, hogy azt sem hangoztatták nagyon a készítők, hogy az egész sztorit amerikanizálták: a főszereplő Yagami Light-ból Light Turner lett, az egész sztori Japán helyett az államokban játszódik majd, és L egy afroamerikai srác lesz, akit a Straight Outta Compton filmből ismert Keith Stanfield alakít majd.

A további szereplők: Margaret Qualley, mint Mia Sutton (igen, ő lenne Misa), Paul Nakauchi, mint Watari és Shea Whigham, mint James Turner (Yagami úr amcsi változata). És persze Nat Wolff, aki a főszereplő Light-ot alakítja majd. Tehetséges színészek mind, de egyelőre nem világhírűek. Így nagy dicséret és elismerés jár a készítőknel, hogy Light és L után a harmadik főszerepre, a Shinigami (azaz halálisen) Ryuk szerepére nem kisebb színészt szereztek meg, mint Willem Dafoe!

Bizony! A kétszeres Oscar-jelölt, egykori Zöld Manó, Willem Dafoe alakítja majd a sztori legérdekesebb karakterét. Ryuk a halálisten készítette azt a füzetet (Halállistát), amelyet Light megtalál az emberek világában, s amelybe, ha beírja valakinek a nevét (akinek már látta az arcát), az meghal.  Egyelőre nem tudni még, hogy milyen formában lesz Dafoe-ból Ryuk. Csak a hangját adja majd? Átmaszkírozzák? Esetleg mo-cap technikával és cgi-jal oldják majd meg? Rejtély. Ahogy az is, mikor érkezik majd a mozikba a film. A tervek szerint valamikor jövőre... A forgatás minden esetre már egy hónapja zajlik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.