Hirdetés

Bosszúállók 4 - sokkolóbb lesz, mint a Végtelen háború?

|

Chris Hemsworth nyilatkozott arról, hogy mire számíthatunk a Bosszúállók 4-től.

Hirdetés

Ha még nem láttad a Végtelen háborút, akkor SPOILEREK!

Nem túloztak a Russo-testvérek a Bosszúállók: Végtelen háborút megelőző nyilatkozataikban, valóban úgy hullottak a hősök Thanos tevékenykedésének következtében, mint még soha, noha egyértelműnek tűnik, hogy az elesettek közül sokak visszatérnek majd a Bosszúállók 4-ben - és azt követően is - valamilyen úton-módon. Ennek ellenére az, hogy a Josh Brolin által megformált gonosz egy csettintéssel elporlasztotta az univerzum népességének felét, az bizony letaglózta a nézőket. 

Hirdetés

Noha a jövőre érkező Bosszúállók 4-ről egyelőre meglehetősen kevés információval rendelkezünk (azért spekulációk vannak), azonban Chris Hemsworth legújabb interjúja alapján a folytatásban sem számíthatunk kevésbé megrázó pillanatokra, sőt! 

"Ha sikerült megdöbbennetek a Végtelen háborún, úgy gondolom, a második rész még sokkolóbb, csak teljesen más okokból. A két forgatókönyv olvasásakor lenyűgöztek az olyanok, mint például ennyi különböző karakter mozgatása, miközben mindnyájan megkapják a saját rivaldafényüket és pillanataikat, és az, hogy ennyire frissnek és egyedinek hat - nem csak egy zűrös, jöjjön össze mindenki kalandról van szó."

Egy új fegyverrel, a - Mordály szerint kissé túltolt nevű - Vihartörővel kiegészült Mennydörgés Istene hozzátette még azt is, hogy "az elmúlt tíz év filmjeinek minden lépése a karakterek fejlődését szolgálta, ami még mindig képes lesz meglepni az embereket." Mi pedig már alig várjuk, hogy ismét meglepődjünk, márpedig erre bőven lesz lehetőségünk, hiszen a Bosszúállók 4-ben valószínűleg nagy szerepet fog játszani többek között az előtte saját filmmel jelentkező Marvel Kapitány is. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.