Hirdetés

Bosszúállók 4 - fontos részleteket leplezett le egy játékfigura?

|

A negyedik Bosszúállókkal kapcsolatos információkat buktathatott le egy termék csomagolása, amely felbukkant a közösségi oldalakon.

Hirdetés

Elképesztően kevés információval rendelkezünk a Bosszúállók 4 kapcsán, hiszen még a pontos címet sem tudjuk, azonban abban mindig bízhatunk, hogy a merchandising idő előtt lerántja a leplet néhány apróságról, így egy LEGO-figura vagy éppen más termék könnyen fejfájást okozhat a Marvel és Disney illetékeseinek. Így történhetett ez most is. Figyelem, SPOILEREK KÖVETKEZNEK!

Hirdetés

Felkerült ugyanis Instagramra egy fotó, amely egy Hasbro játékfigurákat tartalmazó csomag hátoldaláról készült. Ezen a Végtelen háborút túlélő Thor és Mordály látható, ráadásul vadonatúj, futurisztikus jelmezben feszítve, de ugyanez elmondható a doboz alsó sarkában lévő Amerika Kapitányról is. A pletykák szerint a Bosszúállók 4 történetének elején nagyot ugrunk majd előre az időben, ekkor láthatjuk majd a hősöket a sci-fibe illő gúnyában, a spekulációk alapján pedig innen fognak majd visszarepíteni minket az időben az első Bosszúállók filmig. 

De nem csak a karakterek kinézete érdemel figyelmet, hanem a csomagoláson olvasható leírás is, miszerint az "asgardi Thor a hatalmas Vihartörőt forgatja az új ellenfeleivel szemben vívott harcában", valamint "Mordály egy új csapat tagjaként védi meg a galaxist egy még nagyobb fenyegetéssel szemben". Mindez arra utal, hogy Thanos mellett bizony más rosszfiúk is megnehezítik hőseink életét. Máris rengeteg rajongói teória született arról, hogy ki lehet ez a titokzatos gonosz, az egyik például Annihilust feltételezi és azt, hogy az új film címe Avengers. Annihilation lesz, de mindez nem több puszta találgatásnál. 

Legkésőbb 2019. április 25-én kiderül, hogy mi az igazság, ekkor kerül ugyanis a hazai mozikba az egyelőre ismeretlen című negyedik Bosszúállók film. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.