Hirdetés

Bosszúállók campus nyílik a kaliforniai Disneylandben

|

"Bosszúállók, gyülekező! Idén nyártól megyünk a vidámparkba!"

Hirdetés

Még tavaly augusztusban osztották meg a nagyérdeművel a D23 expón, hogy a Disney és a Marvel egy teljesen külön campust szeretne nyitni Bosszúállók témában a kaliforniai Disneylandben. Ahhoz képest, hogy tavaly még csak animált és rajzolt koncepciós vázlatokat láthattunk, a minap érkezett egy olyan hír, hogy akár már idén nyártól ellátogathatunk a Bosszúállók campusra, és ha hihetünk a Disney-nek, akkor július 18-án fogják megnyitni a kapukat.

 

Hirdetés

Habár arról nem esett szó, hogy a koronavírus további terjedése miatt valóban ekkor számíthatunk-e a debütálásra (főleg amiatt, mert a napokban érkezett a hír, miszerint csaknem az összes Disney-film forgatását leállították), hiszen nem kevés ember szokott összegyűlni a nyugati parti Disneylandben - különösképp, ha megnyitóról van szó. Mindenesetre a bejáratnál azonnal a Quinjet fogad majd minket, és többek között Pókember, Fekete Párduc és A galaxis őrzői témájú programokkal várják az odaérkezőket. Az egeres cég elmondása szerint minden egyes nagyobb, jelentősebb karakter (beleértve Tony Stark Vasember páncéljait is) látható lesz.

 

Adódik a kérdés: ha nem lenne ekkora vészhelyzet, és lenne rá betevő, ti kimennétek csak ezért a campusért Kaliforniába?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.