Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték átlépte az Avatar rekordját, James Cameron is gratulált

|

Három hónappal a premierje után a Bosszúállók: Végjáték hivatalosan is minden idők legnagyobb bevételét termelő filmje lett.

Hirdetés

2009-es bemutatását és számos újrajátszását követően James Cameron Avatarja látszólag bebetonozta magát a nemzetközi bevételi lista élén a maga 2,789 milliárd dolláros teljesítményével. A Na'vik egész pontosan 10 évig tudták őrizni helyüket a trónon, amiről a hétvége során a Marvel óriása, a Bosszúállók: Végjáték taszította le őket három hónappal a bemutatását követően.

Hirdetés

Drasztikusan habár nem húztak el a szuperhősök a James Cameron által megálmodott világ mellett, amihez jelen pillanatban több folytatás készül, de a jelenleg kimutatott 2,790 milliárdos bevételi adat éppen elég ahhoz, hogy a Végjátékot kiálthassuk ki pénzügyileg minden idők legsikeresebb filmjének (az inflációt nem számolva). A filmet rendező Russo testvérek már tegnap köszönetüket nyilvánították ki a rajongók felé, míg ma maga  Cameron is gratulált a Marvel Studiosnak egy grafikával:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.